+355 67 2009 030 info@linear-al.com

medical

STEREOTACTIC RADIOSURGERY

Kompania ‘Elekta’ ka vendosur standartin për trajtimin e sëmundjeve kancerogjene dhe cregullimeve në tru që përfshijnë metodat me konvencionale të trajtimit. Me eksperiencen e saj të gjatë, Elekta ka krijuar zgjidhje që janë njëkohësisht tepër të sakta dhe jo invazive në trajtimin e trurit dhe çrregullimeve të tij.

RADIOTERAPI

Risit e Elektes janë përgjegjëse për teknologjit më të avancuara në radioterapi në keto 30 vitet e fundit. Per kete arsye, klinikat më të mira botërore kërkojnë vazhdimisht mundësi për bashkëpunim me ne në fushën e zhvillimit për teknologjitë dhe zgjidhjet e së ardhmes.

MT/RT

Radiokirurgjia stereotaktike është një formë shumë e saktë e rrezatimit terapeutik që mund të përdoret për të trajtuar anomalitë në tru dhe shpinë, përfshirë kancerin, epilepsinë, nevralgjinë trigeminale dhe keqformimet arteriovenoze.

 

BRACHYTHERAPY

Aplikimet e Elekta Brachytherapy janë dizenjuar për precizion, nëtrajtimine tumorevetendrysmesi prostate, gjiri, lëkura, rectum dhe ne anatomingjinekologjike.Brachytherapy është e përshtatur si një modalitet i vetëm trajtimi ose edhe në kombinim me trajtime tëtjerasiradioterapia.