+355 67 2009 030 info@linear-al.com

paketa software

Software ELEKTA krijon një ambient efikas klinik në të cilën të gjitha aktivitetet që lidhen me kujdesin e pacientit – nga diagnostikimi dhe trajtimi  – janë po aq të efektshëm sa është e mundur, duke i dhënë stafit mjekësor më shumë kohë për t’u përqëndruar te pacientët.

Elekta softwareafrojnënjerëzit, rrjedhën e punës dhe informacionin e nevojshem klinikë për të ofruar ndihmëpër të lehtësuar proçesin e punës. Ne jemi të përkushtuar të dërgojmë softwerët që do të ndihmojnë stafin mjekësore të siguroj përkujdesin më të mirë të mundësh -informacion-udhëzimin e përkujdesjes– për çdo pacient që trajtohet për kancer ose per çrregullime neurologjike.

Lista e produkteve për Paketa Software

MONACO

Monaco helps clinicians to provide the highest standard of care. Utilising biological intelligence and standardized class solutions.

MOSAIQ

Keep care teams informed and work flowing smoothly with an integrated information system.