+355 67 2009 030 info@linear-al.com

stereotactic radiosurgery

Kompania ‘Elekta’ ka vendosur standartin për trajtimin e sëmundjeve kancerogjene dhe cregullimeve në tru që përfshijnë metodat me konvencionale të trajtimit. Me eksperiencen e saj të gjatë, Elekta ka krijuar zgjidhje që janë njëkohësisht tepër të sakta dhe jo invazive në trajtimin e trurit dhe çrregullimeve të tij. Sistemimëiavancuar, Leksell Gama Knife ICon, e çon radio-kirrurgjinë stereotaktike në një nivel tjetër bashkëkohor.

 

  • Leksell Gamma Knife®ICon™është pajisja më preçize në radiokirurgji në treg, duke kufizuar dozën e rezatimit në qelizat e shëndetëshme.’Icon’ është teknologjia e vetme me aftësi mikroradiokirurgjike duke lejuar trajtimin e çdo objektivi në tru me një preçizion super të lartë.

 

  • Leksell Gamma Knife®Perfexion™është e ardhmja e radio-kirrurgjisë stereotaktike. Ky sistem inovativ i zgjeron radikalisht të dyja teknikat dhe hapësirën e trajtimeve. Leksell Gamma Knife Perfexion ofron  procedura më të shpejta dhe më fleksible kështu që çon në rritjen e numrit të pacientëve të trajtuar në mënyrë efiçentë si kurrë më parë.

Lista e produkteve për Stereotactic Radiosurgery

Akseleratori linear Elekta Versa HD

Leksell Gamma Knife Icon

Leksell Gamma Knife prefexion