+355 67 2009 030 info@linear-al.com

RADIOTERAPI

Risit e Elektes janë përgjegjëse për teknologjit më të avancuara në radioterapi në keto 30 vitet e fundit. Per kete arsye, klinikat më të mira botërore kërkojnë vazhdimisht mundësi për bashkëpunim me ne në fushën  e zhvillimit për teknologjitë dhe zgjidhjet e së ardhmes.
Kompania ‘Elekta’ krijon zgjidhje për trajtime që sigurojnë rritjen e efiçiences, duke ruajtur vendimet e mjekëve për zgjedhjen e opsioneve më të mira për çdo pacient.

Lista e produkteve për Radioterapi

Akseleratori linear Elekta Versa HD

Akseleratori linear Elekta Infinity

Akseleratori linear Elekta Synergy

Akseleratori linear Elekta Compact