+355 67 2009 030 info@linear-al.com

PROJEKTE

Projektet e realizuara nga ne gjatë këtyre viteve në fushën e konstruksioneve dhe rikonstruksioneve janë të  fokusuara në qendra spitalore, klinika mjekësore dhe jo vetëm. Disa nga projektet e realizuara nga kompania jonë janë si më poshte:

Pranë spitali Hygeia, Tiranë.

  • Klinika Gjermane e Syrit (Projektim, Ndertim) Faza e pare dhe e dyte.
  • Klinika e Fertilitetit (IVF) (Projektim, Ndertim)
  • Qëndera estetike për Kirurgjine Plastike SANTE PLUS(Projektim, Ndertim)
  • Departamenti i diagnostikimit me PET-CT dhe trajtimit me Jod Radioaktiv(Projektim, Ndertim)
  • Departamenti i Kardiologjisë(Projektim, Ndertim)
  • Departamenti i Pediatrisë(Projektim, Ndertim)
  • Dega e Raiffeisen Bank (Projektim, Ndertim)
  • Klinika dentare AMC (Projektim,  Ndertim)

Prane spitalit Shefqet Ndroqi, Tiranë

  • Departamenti i Radiologjisë, Skaner, Dhomat teknike dhe të kontrollit(Projektim, Ndertim)

PROJEKTE

Klinika Gjermane e Syrit

Klinika e Fertilitetit (IVF)

Qëndera estetike për Kirurgjine Plastike SANTE PLUS

Departamenti i diagnostikimit me PET-CT dhe trajtimit me Jod Radioaktiv

Departamenti i Kardiologjisë

Departamenti i Pediatrisë

Dega e Raiffeisen Bank

Klinika dentare AMC

Departamenti i Radiologjisë, Skaner, Dhomat teknike dhe të kontrollit