+355 67 2009 030 info@linear-al.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pershkrimi i produktit:

Leksell Gamma Knife ® Perfexion™është e ardhmja e radio-kirrurgjisë stereotaktike. Ky sistem inovativ i zgjeron radikalisht të dyja teknikat dhe hapësirën e trajtimeve. Leksell Gamma Knife Perfexion ofron procedura më të shpejta dhe më fleksible kështu që çon në rritjen e numrit të pacientëve të trajtuar në mënyrë efiçentë si kurrë më parë.